Godt håndværk og højtudviklet teknologi

Byggeriets Vinduesrenovering ApS er den eneste virksomhed i Danmark, der kan anvende den særlige mikrobølgemetode, Mikroteknisk vinduesrenovering (GHEM-base).

Vi kombinerer  traditionelle håndværksmetoder med højtudviklet teknologi. GHEM-metoden er særdeles velegnet til store såvel som små restaureringer. Er der tale om en større opgave, tilbyder vi en modulopbygget løsning, der gør det lettere at håndtere jobbet i samarbejde med andre håndværkere. Vi beskæftiger os primært med restaurering af vinduer, men løser også specialopgaver som døre, porte, karme og andet træværk.

Restaurering af vinduer og døre

Vinduer og døre af kernetræ bør ikke kun restaureres af æstetiske og miljømæssige hensyn, men også fordi gamle vinduer typisk er af en fremragende kvalitet og udførsel. Den bedste garanti for, at en vindue kan holde 100 år endnu, er at det allerede har holdt 100 år.

Vi bestræber os efter at yde den bedste service og vil med vores professionalisme og engagement sikre, at du får det ønskede resultat. Kontakt os gerne for yderligere information om vores ydelser og tilbud.