Vores vision er at drive en forretning, hvor kunderne altid vender tilbage, og det har de gjort siden 1950, hvor vores søstervirksomhed Bendt Barsdal startede. Vinduesrenovering og restaurering udført af Byggeriets Vinduesrenovering har indgået i en meget lang række af store og små projekter på kendte og mindre kendte bygninger. 

Center for Bygningsbevaring er et uvildigt videncenter for håndværk og bygningsbevaring, som ofte anbefaler Byggeriets Vinduesrenovering når der ønsker restauration af vinduer og døre.

Bella Vista

Et langtidsholdbart vedligeholdselseprojekt, der giver Bella Vista liv de næste 15 år og frem. Et entrepriseprojekt, der inkluderede en facadebehandling af lejligheder og altaner, malerarbejde og en total vinduesrenovering. Facadebehandling Bella Vista’s facader blev først nedhugget for derefter at blive oppudset, så deres overflader igen står flotte og rå. Herefter fik facaderne en omgang maling, KEIM Purkusilat, så de står skarpe med deres uspolerede klare, hvide nuance. Altantårne Blev afmonteret, hvoraf jernet blev sandblæst samt overflade behandlet til Korrisions Klass C-5 Marine. De blev herefter genmonteret og glas blev isat. Trapper Nyopmalet trappegang. Vinduer Vinduerne hos Bella Vista har fået en gennemført total afrensning. En total afrensning bestod af snedker reparation og nymaling med 3x linoliemaling. Heraf fik vinduesrammerne 2 gange træolie.

Nyboder

Nyboder er et gamle kvarter i København, ikke langt fra Østerport. Kong Christian d. 4 påbegyndte opførelsen helt tilbage i 1631. Huset står forsat, med stor respekt for de originale materialer. I 2018 lavede vi et større renoveringsarbejde, der bl.a. indebar fuldspartling af lofter og vægge indvendigt, samt opsætte 2 gange grundpapir og 2 gange maling. Træværket blev total afrenset, på grund af fuldspartel og herefter malet 3 gange linoliemaling. En restaurering med respekt for det originale.  

Rønnebærvej

Da ægteparret stod overfor en gennemgribende renovering af deres hjem i Gentofte, tog de fat i Byggeriets Vinduesrenovering. Her fik de rådgivning, og besluttede derudfra at bevare de originale vinduer fremfor at få dem udskiftet med nye. ”Den bedste garanti for, at et vindue kan holde i 100 år endnu, at det allerede har holdt i 100 år.” Sådan lyder parolen hos os. Vi er specialiseret i renovering af vinduer i ældre, bevaringsværdige bygninger. Boligen har været gennem en større, men kærlig og respektfuld renovering. Vi har bl.a. fortaget en kemisk afrensning af facaden og strøget 3 gange KEIM maling. De gamle vinduer blev afrændset med  microteknisk afrensning, en særlig skånsom teknik. Vores snedker udførte kitning og herefter behandlede dem alle med 3 gange linoliemaling. Alle vindskeder og tagudhæng blev afrenset og herefter malet 3 gange. Til sidst udførte vi diverse murer reperationer, så murreværet igen fremstod smukt. ”Vi har haft et rigtigt fint og ordentligt samarbejde. Vi sagde fra starten, at det var vigtigt at de havde tid til arbejdet, ellers ville vi hellere vente. Men de har virkelig været der. De har overholdt alle aftaler og været virkelig fleksible. Vi havde en dør, der var halvt ædt op af borebiller, vi troede ikke, den var til at redde, men de har restaureret den. Det hele er simpelthen så smukt og virkelig godt håndværk, vi er lykkelige over, at vi valgte Byggeriets Vinduesrenovering. De har gået hos os længe, så vi er kommet tæt på håndværkerne. Nu er vi ved at være helt færdige med den samlede renovering, og så har jeg planer om at invitere dem ud, så de kan se det færdige arbejde, som de har bidraget så flot til. Jeg vil virkelig anbefale alle med gamle ejendomme at renovere vinduerne i stedet for at skifte dem. Det giver så meget mening, når man ser det færdige arbejde, og vi nyder det smukke resultat hver dag,” slutter Bodil Susanne Klausen